一出粒已经闻到好大阵up味,几肯定系太耐唔清嘅油益味。同前台讲有book台,跟住报埋no.俾佢听,佢嗌我扫安心出行就入得去,跟住坐咗5分钟发现唔对路,嗌隔离执台嘅侍应帮手开炉,侍应个耳仔似乎聋聋地,我至少重复咗三次,佢先至听到,同我讲话要去前台开单。去到前台发现前台倾紧偈,完全唔为意我嘅存在,我又重复咗三次冇人开炉,佢先梦醒时分,西口西面同我讲「你都未开单」,之后终于开到单坐低,又陷入沉默,十分钟之后终于开到炉。食唔够一个钟就嗌last order(同评论区某位食客经历一致),顺带一提啲肉有部分系冻到铲都铲唔郁。之后埋完单就再冇见过任何侍应,系,你冇听错,连收银都冇人。我哋一路食到个锅干水,字面意义上嘅一滴不剩⋯⋯