2024-05-01
日式一汁多菜定食就食得多 今日试到西式版嘅一汁多菜定食 价钱仲几经济 难怪喺假期嘅两三点都几full😬😬🍱营格三品/四品之选($78/$108)三品就系一冷菜一热菜四品可以一冷菜两热菜而啲热菜都几丰富 所以值得比多$30食四菜🤓我最推荐嘅小菜系慢烩牛小排 质素非常高 有啲红酒汁味 牛小排都烩得好腍好入面 一碗入面都有7-8粒牛小排 所以呢个系必叫!冷菜方面炒杂菌份量都几多 抵叫 温泉蛋同胡麻豆腐都有水准🤭今次热菜仲试左三文鱼扒同带子虾 三文鱼扒较薄 带子虾鲜味大只但份量就较细 想要蛋白质就可以试试鸡胸🤤🤤餐汤系杂菜汤 非常足料 每啖都舀到料😁饮品唔洗净系奶茶咖啡 有冻嘅水果茶/热嘅菊花决明子茶 都好养生 岩晒唔想饮冻野嘅我😬🍟松露酱薯条($33)$33可以加配小食 不过小食多数都系炸嘅 本身以为会比一盘松露酱 点知系看得见嘅松露铺喺薯条面 超浓味好味 薯条亦好脆 呢个价超值!🍮焦糖炖蛋($30)除左小食仲可以加配甜品 价钱都系经济 即焗即出碗边仲热 💁🏻♀️💁🏻♀️
🍱营格三品/四品之选($78/$108)
三品就系一冷菜一热菜
四品可以一冷菜两热菜
而啲热菜都几丰富 所以值得比多$30食四菜🤓
冷菜方面炒杂菌份量都几多 抵叫 温泉蛋同胡麻豆腐都有水准🤭
餐汤系杂菜汤 非常足料 每啖都舀到料😁
🍟松露酱薯条($33)
🍮焦糖炖蛋($30)