2011-07-11 41 浏览
今日终于都到左星期六,同太太买好戏飞睇戏,趁中间有1个钟多少少空档可以食个QUICK BRUNCH。冇谂到只系12点钟左右但系都咁多人等位,要喺康怡/太古城食BRUNCH真系唔可以太晏。虽然佢地有是日午餐精选但系冇乜边个有兴奋,所以喺单点菜单点左个德国肉肠并意粉,另加HKD10 加汤及面包。成餐饭我其实最欣赏系个薯蓉汤同个面包,个汤热得黎又够香,加埋个咁松软0既面包真系一绝。至于主菜德国肠并意粉,虽然只有一款黑椒鸡肉肠同司华力肠,但系都算系不过不失。不过个意粉就真系干身左D,加左佢本身有0既烧烤汁都系硬系有D干。总括而言呢度样样都算系中规中矩,不过空间感真系有D欠奉,要倾密偈就唔好去呢度喇 ! (有一边位后面仲要系行人路,所以都唔算好静)

德国肉肠并意粉
2011-07-09