2023-04-17
今日系the one 行完街, 扫左好多层, 餐牌多选择之余, 卖相不错, 而且价钱唔贵, 所以都没有多想就入左去😁 🫃🏻松露双层和牛芝士汉堡同餐牌一样, 厚到颠🤣好彩系两个人share食, 份量方便要赞👍🏻 超足料, 除左有和牛汉堡之外, 仲有识拉丝既荷兰gouda芝士, 口感实净, 味道浓烈, 脂肪含量较一般芝士高, 食完变肥仔🤣不过好食, 做番运动balance!仲有脆既parma ham + 焦糖洋葱 + 松露椎茸蘑菇 + 超厚和牛, 层次丰富🫶🏻 松露味唔算好突出, 牛亦有少量筋位, 但总体黎讲都系好食+对得住价钱😁 薯条则系blue cheese酱吸引, 味道好浓👍🏻🫃🏻和风烟猪面肉椎茸忌廉手打意粉喜出望外, 意粉既质感好弹牙烟韧, 同机制好唔同🤔好食好多, 至于忌廉酱汁好入味, 加少量芝士碎 + 椎茸菇 + 半肥瘦猪面肉🐷 成个感觉好丰富好rich👍🏻 有一个细微扣分位, 油略略多左dd, 但都无阻对佢既好评😎总结:味道出色, 价钱合理, 可以再战🤪
🫃🏻松露双层和牛芝士汉堡
🫃🏻和风烟猪面肉椎茸忌廉手打意粉
总结:味道出色, 价钱合理, 可以再战🤪