2025-02-02 215 浏览
今次嚟到西沙Go Park呢个新开嘅商场食嘢餐厅以酒吧式经营 一入到去已经feel到浓厚嘅酒吧气氛~除咗有一个大mon睇波之外,仲有桌球同埋飞镖,娱乐味十足🎯🌟辣肉肠洋葱薄饼老板重点推介我地食pizza,🍕用左意大利饼底 好薄而且十分松软💯🌟牛油鸡翼牛油鸡翼虽然卖相看似有点dry,但食落去好重牛油味随碟奉上秘制嘅辣汁,但个人认为唔点仲好味🫣🌟酥炸鱿鱼鱿鱼圈值得推介,外层炸到十分松脆,外脆内软,配埋沙律酱🙊🌟炭烧猪颈肉猪颈肉好大份,估唔到有咁多嚿,加少少青柠汁,感觉好Fresh好开胃👅👅虽然上菜时间耐咗啲,但侍应解释因为食物全人手制造,即叫即做,而且食物质素高,所以我哋都觉得值得体谅🙂‍↕️临走前见到老板,闲谈咗几句 老板真系好Nice,而且侍应嘅服务态度好好,成餐饭都食得好舒服,下次一定会再食!!!!🫶🏼🫶🏼📍马鞍山海映路9号西沙GO PARK G楼G15号舖
今次嚟到西沙Go Park呢个新开嘅商场食嘢

🌟辣肉肠洋葱薄饼

🌟牛油鸡翼
牛油鸡翼虽然卖相看似有点dry,但食落去好重牛油味
随碟奉上秘制嘅辣汁,但个人认为唔点仲好味🫣

🌟酥炸鱿鱼
鱿鱼圈值得推介,外层炸到十分松脆,外脆内软,配埋沙律酱🙊

🌟炭烧猪颈肉

📍马鞍山海映路9号西沙GO PARK G楼G15号舖