中意仿 (西湾河)📍 地址: 西湾河鲤景湾太康街45号苏豪东B期地下GB01-02号舖 💬 简介:西湾河午餐推荐!平时我好少去西湾河,今次一来就试到呢间唔错嘅中式fusion菜!餐厅做左全落地玻璃,环境清净,坐得好舒服😌未叫嘢食已经上咗两碗热辣辣嘅中汤,真系超有诚意!👍午市有十几款套餐可以拣,我哋就叫咗伙计推荐嘅韩风直菇牛仔骨同黑醋排骨。虽然两款颜色好似,但味道完全唔同!牛仔骨味道浓郁,配饭一流!而黑醋排骨外层酥脆,酸酸的味道配饭都唔错!而且每台都有送一碟小菜,根本唔需要再叫菜,真系超抵食!餐后仲有甜品,竟然有十几款选择!我哋试咗三款,全部都好好味!如果你住附近,呢间真系可以成为你嘅饭堂啊!最后一定要提就系伙计服务态度好好又搞笑,令成餐饭加分!👍 推荐指数:⭐⭐⭐⭐⭐用餐日期 : ⭐⭐⭐⭐⭐味道:⭐⭐⭐⭐⭐ (5星为最满意) 环境:⭐⭐⭐⭐⭐ 服务:⭐⭐⭐⭐⭐  性价比 :⭐⭐⭐⭐⭐
中意仿 (西湾河)

未叫嘢食已经上咗两碗热辣辣嘅中汤,真系超有诚意!👍

而且每台都有送一碟小菜,根本唔需要再叫菜,真系超抵食!

最后一定要提就系伙计服务态度好好又搞笑,令成餐饭加分!

👍 推荐指数:⭐⭐⭐⭐⭐
用餐日期 : ⭐⭐⭐⭐⭐
味道:⭐⭐⭐⭐⭐ (5星为最满意)
环境:⭐⭐⭐⭐⭐
服务:⭐⭐⭐⭐⭐