餐厅: Verde MAR
资讯:

2024-05-25 20 浏览
🍮西营盘墨西哥餐厅🍹------------------------------💛Chimichanga-💵99有牛肉同猪肉😳可以每样试一旧🥰即叫即做🥸一上枱就好香喷喷😎食落都好淋😳好似卷饼嘅感觉😍💛超嫩入口即溶慢煮牛面肉-💵189超级有惊喜😝轻轻力扯开牛肉😱可以感觉到佢究竟有几淋🤭完全5需要用力😚牛肉就已经散开🤩味道5会浓味🫶🏻可以配合酱汁夹埋一齐❤️更加带岀牛肉嘅味道👅💛Mexican Flan-💵78一个好浓味嘅布甸😍感觉5会好容易散开😜好足料🥳5会系死甜😳而系食极都5会觉得好辛苦😏💛Mexican Banana Split-💵78一眼以为系平平无奇嘅香蕉船🥺但食落超有惊喜🫣系蕃薯🍠再配上超有惊喜嘅粟米雪糕🫥好少可以食到咁嘅配搭🤤💛Cactus Apple Juice-💵78超级新鲜😈完全冇添加任何糖😮‍💨饮落仲会有好多苹果渣👍🏻💛Mexican Chocolate-💵38朱古力味道好浓烈🍫当中仲加人咗肉桂嘅味道😍饮落会好有层次🤭------------------------------🤤好味度:9.5/10🧚🏻回头率:8/10Verde MAR (西环)🇭🇰西环西营盘水街41号
🍮西营盘墨西哥餐厅🍹

💛Mexican Chocolate-💵38
朱古力味道好浓烈🍫当中仲加人咗肉桂嘅味道😍饮落会好有层次🤭
🤤好味度:9.5/10
🧚🏻回头率:8/10

Verde MAR (西环)
🇭🇰西环西营盘水街41号地舖

#西环 #足料 #多款 #香港餐厅推介 美食 #美食 #人气美食 #情侣好去处 #香港 #香港美食 #西环好去处 #香港好去处 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #必食之选 #打卡 #牛油果 #主题餐厅 #树懒 #健康