2天前 0 浏览
之前已经试过呢间位于西营盘的咖啡店, 佢啲食物同咖啡都好饮, 拉花靓有创意, 今次同另外一位靓女朋友再访chill下, 佢位置都好方便, 一出地铁站过对面就系啦, 里面装潢系工业风设计充满型格风格, 可以打埋卡!我地唔想食太饱, 所以share 左一个意粉和窝夫:*三文鱼子蟹肉海胆酱扁意粉海胆都系其中一样我很喜爱的食物, 呢个意粉有惊喜, 意粉充满住浓郁的海胆酱味道, 很香和creamy, 意粉硬度适中挂汁, 捞埋三文鱼子和蟹肉一齐食, 味道丰富, 好味~* 焦糖香蕉榛子酱可颂窝夫配朱古力雪糕呢到既窝夫都系必食之一, 窝夫松脆而有牛油香,香蕉片很香甜,提供埋朱古力酱, 我个人认为要倒啲落去窝夫, 更加香浓, 配埋浓郁朱古力味雪糕, 口感冰凉又有朱古力味的松脆窝夫,十分夹, 正!*Mocha (Nutty, hot)咖啡面以可爱嘅公仔拉花作饰, 拉得好得意精致, 这种拉花真的十分可爱呀! 朱古力味不会盖过 咖啡味, 两者很平衡, 香浓的朱古力咖啡*Latte (Nutty, hot)同样以另一款可爱的公仔拉花作饰, 呢杯更似女仔feel一点, 好似天使, 哈哈! 奶味顺滑,咖啡香浓, 爱

我地唔想食太饱, 所以share 左一个意粉和窝夫:

*三文鱼子蟹肉海胆酱扁意粉

* 焦糖香蕉榛子酱可颂窝夫配朱古力雪糕

*Mocha (Nutty, hot)

*Latte (Nutty, hot)

同样以另一款可爱的公仔拉花作饰, 呢杯更似女仔feel一点, 好似天使, 哈哈! 奶味顺滑,咖啡香浓, 爱啡的我觉得唔错~

5天前
用餐时段