之前嚟食过2次晚餐,趁星期6打完拳同细妹再去试埋佢哋嘅𝙗𝙧𝙪𝙣𝙘𝙝😆,开心就系咁简单❤️! .📍𝘽𝙞𝙜 𝙁𝙞𝙨𝙝𝙚𝙧𝙢𝙖𝙣 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩 ($168) 𝘼𝙡𝙡 𝙙𝙖𝙮 𝙗𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩好丰富,太阳蛋煎得靓🍳、烟肉香脆惹味🥓、烟三文鱼油润咸香 🐟、薯饼外脆内软又唔油🥔。不过牛扒唔够软腍🥩、蟹饼唔够鲜甜🦀。另外仲配有酸种面包🥯、茄汁豆🥫同沙律菜🥗。整体食落唔错,份量好多! .📍𝘽𝙚𝙣𝙚𝙙𝙞𝙘𝙩 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 ($188) 呢个几有惊喜✨,一上枱已经闻到好香!松饼上铺咗层龙虾肉🦞再加上水波蛋💛,旁边仲有薯饼!龙虾份量唔惹少,食落惹味,系我哋食过最好嘅𝘽𝙚𝙣𝙚𝙙𝙞𝙘𝙩之一🌟,推荐! .📍𝙎𝙪𝙧𝙛 𝙣 𝙏𝙪𝙧𝙛 ($288) 呢个餐有半只龙虾🦞、一大块肉眼扒🥩、薯条🍟同沙律🥗!龙虾弹牙鲜甜🧡;肉眼整到3成熟左右,颜色嫰红冇血水,比𝘼𝘿𝘽个块扒肉质细嫩啲💖。薯条香脆沙律新鲜,又饱又满足。

📍𝘽𝙚𝙣𝙚𝙙𝙞𝙘𝙩 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 ($188)

📍𝙎𝙪𝙧𝙛 𝙣 𝙏𝙪𝙧𝙛 ($288)