2015-12-07 507 浏览
睇完戏找野食吾知食咩好,去到太子见到间未饮过既餐厅,原来食西班牙菜,见价钱都吾错就二个入去试下佢....一黎就有墨西哥脆片都几特别。餐牌都好有墨西哥特色,野食大约五十六十左右一个,送酒吾错选择又吾会太饱。饮品方面都有吾少选择,有酒同调酒啤酒…最后我地叫了2款饮品!~炸芝士饭波配蕃茄莎莎:芝士吾叫好浓。但有少少火腿香加饭的口感几特别,炸出黎效果吾错吾多油。黑松露酱炒野菌:黑松露酱都不少,野菌份量多,炒出黎细细粒易入口。香烧乳猪仔:有四件都抵食,上面乳猪仔皮仲有少少脆口,加上青瓜就有咁滞,如果多士㶶同热少少就更好吃。德国肠拼盘:没想到份量会咁多,有少少类似烧汁会冇咁干身,肠都有几款选择,本人最喜欢干身薄身的肠仔,送酒都吾错选择。蘑菇帕尔马火腿pizza:薄饼皮整得好脆口同薄身,蕃茄酱味浓,配料都多,如果火腿再咸少少送酒就更好。芒果特饮:颜色都好靓(橙色渐变红色底)而芒果味重,吾会太甜好香,但如果份量多点就更好。酒x2:因为男人饮吾知系咩,佢解释系红酒加上浸生果,饮落少少生果味同酒味几特别,而这间的做法没有加冰就更浓身,原来佢用一个大器皿出面加冻雪。
炸芝士饭波配蕃茄莎莎
黑松露酱炒野菌