2023-10-31 293 浏览
西班牙式烧春鸡💯💯💯烧春鸡做得恰到好处,外层香脆,里面多鸡肉多汁,配上西班牙香料调味,十分到位,份量十足,最后好快地食晒‼️烤美国肉眼扒、蜜糖芥末酱汁💯💯💯肉眼扒好厚身,份量都比到足,采用烤肉眼扒,保留牛味之外仲有一份烤肉味道,酱汁既甜甜酸酸又增加肉眼扒既味道风味,认真唔错‼️白鳀鱼脆多士💯💯💯色香味俱全既白鳀鱼脆多士,里面既鱼味好鲜香嫩滑,食到有海洋风味,加埋多士一齐放入口,又添加一份滋味,呢道菜式好有创意‼️西班牙薯仔蛋饼💯💯💯其实呢一份可以话佢系蛋糕黎既,咬上去既质感好松软,食到有好浓既蛋味,仲有薯仔,我地几个每人都食到,西班牙既蛋糕果然系好食‼️西班牙冻汤💯💯💯平时都有食开西餐,比较多食意大利菜,呢个西班牙冻汤,劲好饮,好少做到出咁有质感既汤,完全系用上调味料同本身既材料做出,已经好有味道,无额外既味精,所以系呢方面都好值得加分‼️西班牙薯粒💯💯💯成盘都系薯粒,薯粒都好大粒咁,上面仲有沙拉酱,夹上薯粒一齐食系好惹味,薯粒既外层都蒸到金黄色,最喜欢系入面软腍,完全系好好食‼️
西班牙式烧春鸡💯💯💯
烤美国肉眼扒、蜜糖芥末酱汁💯💯💯
白鳀鱼脆多士💯💯💯
西班牙薯仔蛋饼💯💯💯