朋友!一齐黎感受下Moment Private Lounge & Kitchen呢个位,搞到你嘅味蕾好似坐过山车咁嘅体验啦!🎢 先讲解下我食个Foie gras and apple parfait,真系叹为观止咁滑,一啖个鹅肝冧爆肝香,再加个苹果芭菲顶层解腻,正到不得了!😲Iberian Ham 36 months,个火腿简直系咸香两字嘅极品,啖啖肉感,轻轻沾下足够成熟滋味,正!讲到Potato bravas with Green alliol foam,呢个真系西式"薯条"新享受。个薯软绵香浓,佢个蒜香 alliol foam 酱汁更加贴心,唔系𠮶啲滥茄酱,值得拍掌👏。Crab croquette,外皮香脆得嚟唔硬口,一咬爆热浆,个馅幼滑得嚟饱满,虾蟹味掂到爆!Garlic shrimp in olive oil,系餐厅必试款式,啖啖虾肉鲜甜,每片经过炸制嘅蒜片都系味蕾摇滚明星,劲够味!🍤讲多句,个松露野菌汤真系匠心独运。汤滑、菌香、松露味集一身,饮落简直系高级享受。对啦,唔好少咗Moment嘅神奇气氛,赏玩大片一样真系食得唔驶飞出国都感受到西班牙风情。呢度实在系爱食,爱聊,爱生活嘅

对啦,唔好少咗Moment嘅神奇气氛,赏玩大片一样真系食得唔驶飞出国都感受到西班牙风情。呢度实在系爱食,爱聊,爱生活嘅好去处。