餐廳裝修氣氛充滿西班牙風情,望出窗外有異國建築物,唔講真係以為去咗外國。一口Tapas,一啖Sangria成個感覺好似去咗一轉小旅行!Ole Fiesta Brunch $398+10% /位前菜 - 6款Tapas冇睇錯, 係6款香腸普通,其他樣樣都好食青椒加咸肉醬,意想不到地好吃最正係蒜頭橄欖油大蝦,香未相枱已經聞到香味主菜- 燒羊架, 一啲都唔羶,嫩滑好食- 西班牙海鮮飯 每位加$55 兩位起可能影相影耐左,有啲乾,有點可惜- 反而推介燒豬,皮脆肉嫩十分出色。(另一次晚飯食嘅菜式)甜品- 西班牙油炸鬼,正常發揮,下面兩款好食啲- Tirumisu 都點得過- 紅酒煮啤梨,好味,清爽,適合食咗咁多嘢作為一個完美嘅句號。- 試過有一次晚餐點焦糖布甸,佢會係你面前點火燒脆表面嘅焦糖。大碗,好食,正另加$180可以有free flow Sangria,享受一個西班牙式嘅微醺週末🥂🍹

Ole Fiesta Brunch $398+10% /位

前菜 - 6款Tapas
冇睇錯, 係6款
香腸普通,其他樣樣都好食
青椒加咸肉醬,意想不到地好吃
最正係蒜頭橄欖油大蝦,香未相枱已經聞到香味

主菜
- 燒羊架, 一啲都唔羶,嫩滑好食
- 西班牙海鮮飯 每位加$55 兩位起
可能影相影耐左,有啲乾,有點可惜
- 反而推介燒豬,皮脆肉嫩十分出色。(另一次晚飯食嘅菜式)

甜品
- 西班牙油炸鬼,正常發揮,下面兩款好食啲
- Tirumisu 都點得過