2024-10-29 515 浏览
塘西呢个名令人联想到以前石塘咀,行过门口想装又装唔到入面🤣🤣因为贴咗磨沙贴纸,所以睇唔到入面,见到门面好似几贵咁,有啲唔敢入去,但睇睇下个餐牌原来都唔算贵,咁抱住试下嘅心态啦…话唔埋试完可能以后会多个饭堂地方呢🤭🤭我哋一行5人,不过系3大两细,所以都叫唔到太多𩠌,唯有精选咁拣几个啦~见到有我最钟意食椒盐豆腐😝😝一定要叫,唔可以错过😆😆跟住就系咕噜肉,因为阿女要食,好𩠌饭😎不过个人认为份量少咗啲,但味道都yummy嘅😝仲有个荔枝球,先唔讲好唔好食,净系睇到拎出嚟个摆设已经有惊喜,有咁大只招财猫,小朋友见到好钟意🤣想拎咗只招财猫返去🤭不过个荔枝球都好食,出边𠮶啲脆粒好脆,而且粒粒都大粒,食到好饱~炒面都够干身,唔会好似有啲地方咁炒到好湿,啲面都系幼身𠮶种,正~仲有个茄子,唔记得叫咩名😆不过好多人都会order㗎!小食嚟嘅~可以叫多几款🤣唔怕会太饱,另外个小炒王都炒得好够获气👍呢间嘢会再帮衬㗎~下次试其他嘢先😎
嘅心态啦…话唔埋试完可能以后会多个饭堂地方呢🤭🤭
荔枝球?