2018-05-25
西环起左地铁之后 就开左好多餐厅一年无黎又变左好多啦!以前因为工作关系成日黎西环 顺便食好西今次就黎左呢间L’attitude食饭系地铁站一岀行2分钟就到 非常方便舖内放左好得意既兔仔同好巨大既熊仔 天花上面又有几旧云吊左系到 好少女风呀!我地order 左8安士美国特级肉眼排、香煎带子羽衣甘蓝意大利面、小食拼盘先黎既竟然系香煎带子羽衣甘蓝意大利面,有两粒大大粒既带子,煎完之后既带子好鲜味! 切成细丝的深绿色羽衣甘蓝同意粉一齐食,味道好match之后再黎既系小食拼盘(薯条、鸡翼、软壳蟹)个薯条有三种酱包括茄汁、沙律酱、好特别既牛油果酱开头食唔系好食得出牛油果酱既味道,但薯条无咁热时再食个味道就好出啦!另外,鸡翼系BBQ酱口味,唔会太咸,岩岩好!而个软壳蟹炸得好干身又厚肉,再洒上柠檬汁,唔洗加其他酱都已经好正啦!!之后送上既系8安士美国特级肉眼排,我地叫左5成熟,块扒好厚身,肉质非常鲜嫩。侧边既配菜洒上左黑胡椒都已经好够味!Drinks方面order 左The Skylines 星空系列既Los Angeles(蓝蝶花,蜂蜜柠檬) & Paris (蓝蝶花,玫瑰柠檬)本人觉得Paris个
今次就黎左呢间L’attitude食饭
系地铁站一岀行2分钟就到 非常方便
舖内放左好得意既兔仔同好巨大既熊仔 天花上面又有几旧云吊左系到 好少女风呀! 我地order 左8安士美国特级肉眼排、香煎带子羽衣甘蓝意大利面、小食拼盘
个薯条有三种酱包括茄汁、沙律酱、好特别既牛油果酱
另外,鸡翼系BBQ酱口味,唔会太咸,岩岩好!
本人觉得Paris个味道比较岀d😋
食完之后,当然要叫返个甜品啦!
我地叫左一个Hot Air Ballon 梦幻热气球!
店员送上黎既时候,真系觉得好梦幻呀!个名无改错!
棉花糖系上面,雪糕系下面!个雪糕仲好香滑添!必食呀!