之前已经见过呢间做外卖团购,好似都几受欢迎,但个人真系麻麻地食外卖,所以只系bookmark咗,今次终于有机会亲身到访小店一试佢哋驰名烤鸡🍗原味烤鸡套餐 ($68) 跟餐除咗包汽水,仲可以拣薯条或者牛油粟米,加$5仲可以升级做磨菇饭🍄佢地烤鸡用香草调味,鸡肉好嫩滑,一咬落去好juicy,值得一赞嘅就算系鸡胸都唔会好柴🥰自己其实好耐以前食KFC都唔钟意食菇饭因为唔食得辣🥹但系呢到嘅磨菇饭 (+$5) 食落好creamy,而且蘑菇同汁嘅份量都几多,可以送晒成碗饭都冇问题的🫡特别钟意呢间采光好足够,所以成个环境感觉好舒服🤍钟意同朋友chill下嘅仲可以坐户外座位,有风扇吹住都几舒服~

• 原味烤鸡套餐
  • 招牌蘑菇饭