2024-07-14
听闻呢度以牛油果做主打,特登过海都要嚟朝圣🙌先叫个Avodcado fries 79 大大嚿,炸到外脆内软,但唔知系过熟定系墨西哥牛油果嘅味道都带微苦,同平时食开嘅澳洲牛油果感觉不太一样。另外配上青柠酸汁点缀可以中和油腻感。三件Taco 99 选择烧鸡,配合Salsa牛油果酱同另外两款辣酱,不过不失~最令人惊讶一定系个Wet burrito supreme 189 😳实物比相更加巨型,今次真系照骗,但系令人惊喜嘅照骗🤣🤣 同传统Burrito分别在于多咗一层酸酸甜甜嘅蕃茄酱。切开入面有墨西哥饭、豆、猪肉丝,非常饱肚😋Rice pudding 78 唔系度度都有,除咗系英国食过之外,呢度系我第二次食。味道有啲似肉桂味甜甜地嘅西米露,但用饭粒取代左~📍Verde MAR (西环)西环西营盘水街41号地舖
📍Verde MAR (西环)
西环西营盘水街41号地舖