2023-05-16
Downtown Bristo呢度午餐系有set架,头盘加主菜,好丰富。头盘会包既是日餐汤系南瓜汤,劲浓劲稠,仲有啲南瓜肉,有少少榄榄油,成个汤好滑好香😋仲有自制面包,好脆好香,用健康既面粉,麦味好重,好好食,另外small bite系炸芝士,好正呀!主菜我地试佐Meatballs Italian Style Risotto,$118一份既意大利饭绝对抵食!意大利肉丸好有咬口,肉质好好,唔鞋口又有肉汁🤓加埋蕃茄,巴马臣芝士,罗勒叶同蕃茄酱煮既意大利饭就好稠好浓味,超好食。另一个我地食既主菜系Tandoori Chicken with grilled potatoes,$138一份都好抵,烤鸡有成半只咁多,唔会柴皮唔会过老,仲有少少肉汁添😝另外烤薯仔有啲香草同薄荷乳酪,好软绵好好味,仲有烤菜,好好食!叫多杯咖啡黎饮就岩岩好啦,黑咖啡够晒落够晒消滞,正!
叫多杯咖啡黎饮就岩岩好啦,黑咖啡够晒落够晒消滞,正!