§老实讲,未去之前其实都几高期望值😅去完就后只可以讲冇希望就冇失望😭😭😭新界人特登山长水远西环,为既系其实系佢装修好别致啦,门口有大大幅壁画墙,所有deco都劲有新墨西哥风情🙂🔻Birria Beef Stew $189你当呢个系红酒煮牛肉咁样,其实佢个sauce 系好好食嘅👍味道系拿捏得好好,厨师都特登出嚟同我哋解释点样食法,佢有话将佢哋嘅墨西哥米放落去𠮶个汤到,埋香草洋葱等等嘅配料一齐食,可以增加口感,个feel系有少少食紧汤饭咁样嘅❣️牛肉都比想像中要多,不过就我个人就觉得咁样食好肥腻,因为佢会索晒啲汁,我自己就钟意将啲汁慢慢加上d饭😅🔻Fried Chicken $89炸鸡偏干身,但系食落都够晒香口嘅,有5只,可以配茄酱一齐食🍅🐥🔻Quesadilla $99朋友叫咗个鸡肉薄饼咁样嘅,有唔少配料捞埋一齐嘅,蕃茄 香菜 洋葱等等🙂🔻Avocado smoothie $78牛油果奶昔,几特别嘅,见到后尾有一台客都有叫🥰不过就淡淡地口,我自己唔系特别好钟意牛油果咁样嘅味,我就觉得一般嘅🔻Chocolate ice $38佢呢度嘅冻朱古力系落咗好似啲香料咁样嘅,我就唔系话特别饮得惯,始终
§

🔻Birria Beef Stew $189

🔻Fried Chicken $89

🔻Quesadilla $99

🔻Avocado smoothie $78

🔻Chocolate ice $38
佢呢度嘅冻朱古力系落咗好似啲香料咁样嘅,我就唔系话特别饮得惯,始终都系系好重墨西哥风情𠮶啲嘅朱古力😚