2021-08-25 408 浏览
之前上网睇到已经想试,今次终于试到啦,有一个好似返咗去日本嘅感觉,而且店舖都系有「他他me」同简单嘅装修,俾到人真系有啲好简约嘅日本style嘅Cafe嘅感觉叫咗个月见浮云亲子井,卖相已经好得意,用蛋白整嘅浮云再配上流心蛋,下面就有啲鸡同埋铿鱼汁炒饭,分量刚刚好,而且有啲生果同埋青瓜,感觉好健康😌另外,仲叫咗杯菠萝果醋梳打tim,初头以为果醋会好酸,原来系我谂多咗,饮落去嘅感觉fresh ,依家天气咁热,叫一杯真系爽最后当然叫咗个甜品啦,4.3牛乳富士奶酪,唔会太甜,而且好滑同有好香嘅牛奶味😝食完依餐之后真系好满足,温馨小提示,佢哋系净系收现金,而且仲唔系好多位,如果有兴趣嘅,就要去预订左sin😌, 小编去𠮶日都见到有啲人嚟Walk in但系最终都系冇位😅