2021-08-31
西贡呢间大pizza店经常户外运动完都会嚟食😋 因为真系经济实惠,无论情侣,朋友,家人都岩食!🤩今次系附近玩完独木舟,一行四人,就叫左两个pizza,两个面做主食。如果大家想食唔同嘅pizza口味,都可以逐件买,都系💰30-45不等~-💛意大利辣肉肠薄饼 14吋 💰115 (好味道: 💛💛💛)辣肉肠唔算好辣,可以增加食pizza嘅刺激感😂-💛四重芝士薄饼 14吋 💰170 (好味道: 💛💛💛💛)本身以为四款芝士会好腻,但又唔会㖞😮😮 仲好香好juicy😳 推荐👍🏻👍🏻👍🏻-💛传统意大利粉 💰55 (好味道: 💛💛💛💛)私心推荐👍🏻 每次都会想叫呢款😛 虽然个名好普通,但内容十分满意💯 酱汁系用真蕃茄加肉碎整!面头仲铺满芝士🤩 每次上枱都热辣辣,捞匀劲好食!😋😋😋-💛自制招牌千层面 💰85 (好味道: 💛💛💛)呢款千层面个酱其实同上面意大利粉一样,系好味的,但就嫌个千层面层次唔够细,食既时候口感争少少🤏🏻Btw 每款面都会有一个蒜蓉卷附带,但我同朋友们都唔太喜欢,硬硬的,又无乜味道🤨-💛炸薯条 💰20 (好味道: 💛💛💛)系连皮炸薯条🍟 份量好多,每一条都粗过我手指☝🏻 不过就无咩味道,
💛意大利辣肉肠薄饼 14吋 💰115
(好味道: 💛💛💛)
辣肉肠唔算好辣,可以增加食pizza嘅刺激感😂
💛四重芝士薄饼 14吋 💰170
(好味道: 💛💛💛💛)
💛传统意大利粉 💰55
(好味道: 💛💛💛💛)
💛自制招牌千层面 💰85
💛炸薯条 💰20
(好味道: 💛💛💛)
系连皮炸薯条🍟 份量好多,每一条都粗过我手指☝🏻 不过就无咩味道,要点茄汁先好啲🤏🏻 同埋炸得唔够香脆
💛芒果沙冰 💰15
够冻,甜甜地几好饮,不过饮到一半就会得番啲冰😂 除非等佢溶多阵先饮。但因为唔想饮汽水,所以通常都会叫沙冰🤓
人均消费:💰110 (免加一)
环境:💛💛💛💛
服务:💛💛💛💛