2021-05-21 812 浏览
上网search西贡素食餐厅就揾到呢间2084,种类主要以南亚印度菜为主。因为系平日并唔多人,唔洗等就有位。我地两个女仔点左素鱼咖哩(FISH COCONUT KORMA), 薄饼(ARABIC PITTA)同北京炸蚝菇(PEKING TACOS),𩠌菜都好快到FISH COCONUT KORMA 素鱼扒咖哩 $50 (细)& ARABIC PITTA 薄饼$35薄饼系常温,咬落异常烟韧,朋友唔太喜欢觉得似食纸咁我都认为如果热既会比较好食,咖哩不过不失,鱼柳系由面根同豆类整成的,都几有口感好食。PEKING TACOS $75脆皮北京卷配酥炸蚝菇,青瓜,青葱和海鲜酱真系用左北京填鸭既酱,炸菇都系炸得较烟韧,所以都似肉质感,但加埋薄饼、酱料、葱就几好食原本对KAFFIR COOLER好有兴趣,但佢加埋Almonds就有D淆底,因为本身我怕杏仁露既味,留待下次再试。 非常好既系冇加一服务费,环境舒适,价钱都合理

因为系平日并唔多人,唔洗等就有位。

薄饼系常温,咬落异常烟韧,朋友唔太喜欢觉得似食纸咁

PEKING TACOS $75
脆皮北京卷配酥炸蚝菇,青瓜,青葱和海鲜酱

非常好既系冇加一服务费,环境舒适,价钱都合理
2021-05-20
  • Peking Tacos