餐厅: 永和海鮮酒家
资讯:

2023-03-25 719 浏览
#confidante_foodblog西贡觅食 粉果每一个都塞到好满,十分足料,完全唔吝啬咸水角即叫即整,可以食到啱啱炸起嘅咸水角好脆同好香凤爪颜色偏橙,容易咬开,底下好多花生粒虾饺每一个都有三只虾,虾嘅肉质爽滑弹牙,饺皮厚度适中蟹籽烧卖大大粒烧卖,大粒到一啖都食唔晒腐皮卷味道较为清淡嘅一款点心叉烧包当日所点过嘅点心之中嘅MVP,颜色同味道都较为出色奶皇包做到流心效果,好吸引!牛肉球一啖咬落去,充满着牛肉嘅香味,调味都啱啱好,唔会食完好颈渴鲜竹卷脆卜卜嘅外皮包住先鲜虾,口感丰富烧鹅半只肥瘦适中,唔会食咗几嚿就觉得好腻服务态度好好,更会主动提供酱汁俾客人!因坊间依家好多都系要自己去拎回头⭐⭐⭐好食⭐⭐⭐服务态度:⭐⭐⭐⭐⭐环境:⭐⭐⭐
#confidante_foodblog西贡觅食

粉果
每一个都塞到好满,十分足料,完全唔吝啬

咸水角
即叫即整,可以食到啱啱炸起嘅咸水角好脆同好香

凤爪
颜色偏橙,容易咬开,底下好多花生粒

虾饺
每一个都有三只虾,虾嘅肉质爽滑弹牙,饺皮厚度适中

蟹籽烧卖
大大粒烧卖,大粒到一啖都食唔晒

腐皮卷
味道较为清淡嘅一款点心

叉烧包
当日所点过嘅点心之中嘅MVP,颜色同味道都较为出色

奶皇包
做到流心效果,好吸引!

牛肉球
一啖咬落去,充满着牛肉嘅香味,调味都啱啱好,唔会食完好颈渴

鲜竹卷
脆卜卜嘅外皮包住先鲜虾,口感丰富

烧鹅半只
肥瘦适中,唔会食咗几嚿就觉得好腻

回头⭐⭐⭐
好食⭐⭐⭐