2019-11-20 645 浏览
一家四口星期日去锯扒西冷牛扒 $78餐汤+牛油多士+牛扒+餐饮餐汤有红有白 我叫红汤 罗宋汤 好香热辣辣 有一粒粒红萝卜同牛肉(都系啲牛扒切左的头头尾尾) 唔系太酸太甜 蕃茄味好浓多士 普通嘉顿面包 脆卜卜 都系热辣辣 好多牛油好guilty😂西冷牛扒 有少少根(?) 同牛柳相比下就韧少少 牛味几够 配黑椒汁啱啱好 蒜蓉牛油就麻麻地 系一pat蒜蓉pat上去 叫五成熟 上七成熟 呢方面差到少少 不过甘嘅价钱就算啦🤷🏻‍♀️唔知系唔系因为星期日人太多唔够货 所以牛扒比我半年前食的时候细左 或者可能物价上涨 切细啲比你薯菜 又系热辣辣 脆卜卜 意粉的话 厨房会冧茄汁 怪怪地 所以最好意粉走汁热咖啡 唔香又唔够咖啡味热柠茶 有一壶茶加茶包 可以冲两杯 正正常常*不过环境都几昏暗 座位都几挤迫 楼底矮 一楼暗啲二楼光啲 旧时代feel 但西贡食扒加一后一百蚊都算不错
一家四口星期日去锯扒
西冷牛扒 $78