2023-07-31 13 浏览
好耐无出西贡啦!今日同老公入去chill下嘅时候发现开咗好多新cafe!好多都靓仔!然后见到deer coffee, 门口放咗menu, 觉得唔贵,即刻入去试!好正间cafe, 好有日式感!都系木系+白色为主!环境好舒服!我地叫左2杯嘢饮,一个salad 一份egg Benedict, 加一个甜品!全部都好好食!个Benedict只蛋好流心,个包索晒啲汁,加个Parma ham 都好夹!令我哋觉得惊喜嘅系个牛角包窝夫,因为个窝夫热辣辣Mix埋个雪糕系好正!之前都有食过croffle,本身都好钟意食,同一般waffle比冇咁腻!2杯野饮都调得好好饮!系沙律有少少dry!叫左咁多嘢食,都系3xx$开心!值得推介可以带埋狗狗嚟一齐Chill下!

2杯野饮都调得好好饮!
系沙律有少少dry!
叫左咁多嘢食,都系3xx$
开心!值得推介可以带埋狗狗嚟一齐Chill下!