2025-02-10 0 浏览
【Pan da Cafe】上星期趁住有几日假期专登入西贡行下,估唔到误打误撞都比我揾到呢到都竟然隐藏住一个几有小惊喜嘅 @pan_da_cafe ☕.🧇雪糕窝夫三重奏最想推介嘅就系呢个waffle🌟三款唔同口味嘅雪糕,有绿茶🍵、云呢拿☁、黑芝麻🖤,搭配金黄香脆嘅窝夫,每一啖都带嚟清新同甜蜜嘅双重享受🎀🍴螺薯蓉酥皮盒餐厅仲有热食提供🔥螺薯蓉酥皮盒酥皮薄脆,里面包著软滑薯蓉同鲜美田螺,咸咸香香咬落去脆皮同绵密嘅口感交织埋一齐真系劲夹🤤🍴烟猪手肉冷面一丁劲特别嘅配搭,真系第一次见!冷面一丁同猪手肉都非常弹牙,独特香气搭配浓浓芝士白汁,邪恶得黎一啖接一啖,完全停唔到口🐖🍜🍴焗西蓝花西蓝花外脆内嫩、味道鲜美,被浓浓白汁包围住,味道同口感非常丰富🥦🍓冰士多啤梨茶带有淡淡士多啤梨天然甜味,冰冰凉凉、清新又解腻💕.餐厅环境都非常特别,四周围都布满张国荣、陈百强等人嘅签名黑胶同珍贵嘅纪念品,感觉好似穿越去充满音乐嘅年代,真系劲得意又有趣味性🎶✨.味道:❤️❤️❤️❤️价钱:❤️❤️❤️环境:❤️❤️❤️❤️❤️📍地址:西贡市场街23号地舖☎电话:27916801💸人均消费:$101-200
【Pan da Cafe】
🧇雪糕窝夫三重奏

🍴螺薯蓉酥皮盒

🍴烟猪手肉冷面一丁

🍴焗西蓝花

🍓冰士多啤梨茶
带有淡淡士多啤梨天然甜味,冰冰凉凉、清新又解腻💕
味道:❤️❤️❤️❤️
价钱:❤️❤️❤️