2023-08-02
度假感满满的餐厅🍴装修有种峇里岛的感觉🌴是cafe☕️亦是Bar & Restaurant🍸🍹有特色美食、精致饮品及打卡甜品😍有四款自家制水果造型蛋糕系有干冰做仙气衬托🍐🍊🥥🍎▫️炭烧美国顶级肉眼牛扒配薯条五成熟❤️食落好重牛味嫩口无根👍🏼炭烧味好香,调味岩岩好所以吾点酱/盐 都好好味😋薯条都外脆内软😋 伴碟配菜嘅烧原粒蒜粒都好惹味🧄▫️酥炸鱿鱼须🐙饮酒必点小食🍻炸皮吾会好厚,鱿鱼口感弹牙▫️The Earl at nightfall🌹🍸以伯爵茶为基底,加入玫瑰的清香及vodka,高脚杯配上大方块冰令成个造型好高贵😍▫️Palomo🍹造型好有夏天嘅感觉🏖️粉黄色的饮品以一大片柚子及沾盐的杯边为装饰😍清新的组合Tequila+柚子汁+青柠汁+ 梳打环境真系好舒服💛坐喺室外吹住海风,而且餐厅都有风扇所以都唔太热👍🏼望住个海🌊好似去咗外国咁😎舒适悠闲嘅感觉~店员都好nice会细心介绍特色美食同饮品😄餐厅内外都有可爱的海龟壁画🐢很适合打卡拍照
是cafe☕️亦是Bar & Restaurant🍸🍹
▫️炭烧美国顶级肉眼牛扒配薯条
薯条都外脆内软😋 伴碟配菜嘅烧原粒蒜粒都好惹味🧄
▫️酥炸鱿鱼须🐙
饮酒必点小食🍻炸皮吾会好厚,鱿鱼口感弹牙
▫️The Earl at nightfall🌹🍸
▫️Palomo🍹