2022-06-25 79 浏览
TGIF! 一星忙到傻后去西贡chill 下❤️去咗龙虾海鲜主题餐厅🦞 个度嘅🦞系澳洲龙虾😋 入面美式嘅装修都好休闲~ 餐厅有好多野食拣、咖啡同酒😍 最后拣咗✨火焰双重芝士龙虾薄饼一定要试!佢到嘅时候重有火嫁🔥 望住啲房都觉得好过瘾!个pizza 有龙虾味又有芝士,great combination! 因为佢上嚟嘅时候有火,成个Pizza都热辣辣好正😂✨龙虾汤好浓,重有🦞肉食,好好饮🤩 系呢个时候饮啖汤衬晒呢个甘chill嘅环境😙✨原块鸭肝配鸭油意大利肠炒 西班牙饭🥘炒饭炒得香,配合鸭肝嘅浓烈味道好夹🥸上面仲摆咗块金箔,令到成碟饭好高贵✨平时入西贡都系搭车去第二度玩,今次可以夜晚喺度食晚餐都系好特别嘅经验!原来喺呢度食晚餐咁有度假嘅感觉!尤其系餐厅嘅装修同埋气氛都似足晒外国😌 想去西贡chill下食🦞就可以去呢间试下~ Lobster Une 📍西贡市场街45号地下
TGIF! 一星忙到傻后去西贡chill 下❤️

餐厅有好多野食拣、咖啡同酒😍 最后拣咗

✨火焰双重芝士龙虾薄饼

✨龙虾汤