好几年已无嚟,因为早几年他们服务态度差, 夜晚味够十二点就熄灯,连执拾嘅时间都冇,所以决定不再来,但因为为左搭西铁方便,就姑且再到此bbq场.....点知又系服务差爆第一个嬲.......早两天已不停致电订位,一路冇人听,唯有继续打,(因为一家大细搭车方便,否则一定转场)第二个嬲.......小朋友(4岁)未够佢地嘅指定高度,收银员居然博大雾收费,仲要唔问佢都唔退钱第三个嬲.......(简直喷火,嬲到要即刻开个食评)入到去,我地八个人两个细炉一包炭,(人地两个人一包炭; 三个人又系一包炭),初时以为我地有两包炭,但原来唔系㖞,要二十蚊一包,佢地解释系人数问题(12人一包炭),我地梗系唔顺气喇,咁早知系咁,分开入咪得萝,个员工即居然话......"你地可以唔帮衬架",我地一家大细眼都跌落地,发誓请都唔嚟所以请大家谂清楚喇!!!!

第一个嬲.......

第二个嬲.......

第三个嬲.......(简直喷火,嬲到要即刻开个食评)

所以请大家谂清楚喇!!!!
题外话/补充资料: :huffy::huffy::(:(:huffy::huffy::o:o 好几年已无嚟,因为早几年他们服务态度差, 夜晚味够十二点就熄灯,连执拾嘅时间都冇,所以决定不再来 ,但因为为左搭西铁方便,就姑且再到此bbq场.....点知又系服务差爆 第一个嬲.......:( 早两天已不停致电订位,一路冇人听,唯有继续打,(因为一家大细搭车方便,否则一定转场) 第二个嬲.......:o:o:huffy::huffy: 小朋友(4岁)未够佢地嘅指定高度,收银员居然博大雾收费,仲要唔问佢都唔退钱 第三个嬲.......(简直喷火,嬲到要即刻开个食评):huffy::huffy::huffy::huffy::huffy::huffy: 入到去,我地八个人两个细炉一包炭,(人地两个人一包炭; 三个人又系一包炭),初时以为我地有两包炭,但原来唔系㖞,要二十蚊一包,佢地解释系人数问题(12人一包炭),我地梗系唔顺气喇,咁早知系咁,分开入咪得萝,个员工即居然话......"你地可以唔帮衬架",我地一家大细眼都跌落地,发誓请都唔嚟:huffy::huffy: 所以请大家谂清楚喇!!!!:(:(
庆祝纪念
生日