2019-07-13 2074 浏览
又系活动前食饱是常识,一行六人食个晏,谂住慢慢食施施然落隔离街行。呢间出名豉油西餐,装修怀旧风情几靓架~仲有红地毯转转楼梯上黎。上到去全部客人都系操普通话~哗~咁呀经理就西西面了~可能一见讲广东话既香港人就唔想做我地生意挂~佢行黎行去指左我地去中间张枱,其他待应姨姨同哥哥好nice仲会解释咩出名野食,仲不停加水加茶好好服务😗咁叫左佢地既招牌瑞士汁炒河同免治牛肉饭医肚~瑞士汁真系几好味㖞唔咸又唔死甜够色又有啲酱油味,成个河粉滑口食到尾都唔咸另两人叫免治牛仲谂住要加钱加蛋,原来已有一只。全牛肉既威力个汁好浓好够捞饭,肉碎唔硬又有颗粒但唔结块。食紧有另一啲国语游客上黎,呀西面经理唔俾佢拖佢地啲喼入去~仲听到好大声「jip」果几个客🤣🤣🤣我以为去左澳牛~~睇黎系呀经理既问题黎佢一视同仁唔是针对香港人㖞🤣🤣