餐厅: BRICK LANE (中信大廈)
资讯:

2020-03-13 453 浏览
疫情关系,个个都戴住口罩,一去到都系举起手指表示几位,经理都举番起4只手指,以为系佢知几位啦,点知就大大声话我听唔到呀系咪四位?坐𠮶度啦........𠮶日人唔多,都唔知佢指边,咁就跟佢方向坐张高枱,点知佢就话指住隔离𠮶张话 “呢张呀!”跟住飞份menu嚟话:“得set lunch, a la carte 嘅话得eggs Benedict同 all day breakfast” 就头也不回走咗。想落单又无人应,明明间舖一眼睇哂。落单过程我以为自己去咗澳牛:“食咩” “要咩蛋” 疫情之下,连澳牛都叫你慢慢食,估唔到想揾澳牛式服务原来可以嚟呢度。埋单找钱找咗十几蚊散银,想人俾tips都要服务值先得嫁,已经有service charge,呢个价位但系茶记服务质素,就算野食唔差都食到背脊骨落。无下次。

落单过程我以为自己去咗澳牛:“食咩” “要咩蛋”