2023-08-08 723 浏览
要乜冇乜,经理态度极差第一次去食,拣咗个星期六同屋企人去book好晒位食晚餐就系想去食下大家都赞嘅韩式正宗炸酱面拣位个阵都讲明系食中餐个日七点半入到去要scan QRcode落单已经开始feel倒不妙主食得返辣海鲜面同白饭,炸酱面已经sold out另外一款想食嘅芝士炸鸡又卖晒(仲有其他,不过已经唔记得咗)中餐个menu其实食物选择好少,大部份都系饮品当时觉得坐低都食下少少先走,就叫咗一份中size嘅糖醋肉同一份辣海鲜面以呢个价位我相信系韩国街会有更好嘅选择个男经理见我地一言不发就过黎用英文问我地点样屋企人笑住同佢讲想试佢地嘅炸酱面,点知咁快就卖晒佢就问我地要唔要转去食烧肉(当时中餐人数好少 得三四枱,而烧肉系坐满晒,唔知系咪咁样refer晒过去)冇准备到食烧肉咁大味咁heavy嘅嘢,于是当时我同屋企人都拒绝咗咁我地好快就食完离开(大概20分钟)唔知系咪咁,个男经理埋单嘅时候态度都好差,又抢单又盛明明仲对紧啲价钱同嘢食,就一嘢抢走张单呢间餐厅始终单价都唔平,我相信价钱都有包括到服务在内我自己就食得好唔开心,就算大家讲到炸酱面几好食都唔会再去
要乜冇乜,经理态度极差
第一次去食,拣咗个星期六同屋企人去
book好晒位食晚餐就系想去食下大家都赞嘅韩式正宗炸酱面
拣位个阵都讲明系食中餐
主食得返辣海鲜面同白饭,炸酱面已经sold out
另外一款想食嘅芝士炸鸡又卖晒(仲有其他,不过已经唔记得咗)
中餐个menu其实食物选择好少,大部份都系饮品
以呢个价位我相信系韩国街会有更好嘅选择

个男经理见我地一言不发就过黎用英文问我地点样
屋企人笑住同佢讲想试佢地嘅炸酱面,点知咁快就卖晒
咁我地好快就食完离开(大概20分钟)
唔知系咪咁,个男经理埋单嘅时候态度都好差,又抢单又盛
明明仲对紧啲价钱同嘢食,就一嘢抢走张单
呢间餐厅始终单价都唔平,我相信价钱都有包括到服务在内
我自己就食得好唔开心,就算大家讲到炸酱面几好食都唔会再去
2023-08-05