2020-10-26 2574 浏览
星期日喺中环食完lunch 同朋友想揾个chill啲地方饮杯咖啡倾下计 都唔系容易架 因为度度都多人 我地最怕又迫又嘈 一啲都唔relax😶好彩有做定功课 喺7-8间之中 拣咗呢度 绝对系系一个好明智嘅选择😊有分indoor同outdoor 当然我地拣outdoor 可以食埋烟🤪每个位置分隔都有一定嘅距离 所以空间感系劲高◽Carrot Cake◾Cheese Cake◽Salted Caramel Muffin◾White Espresso除咗咖啡 当然要试埋cake 整体都好好味 尤其是个muffin 好钟意佢个焦糖内饀系Cheese Cake较失色 正常味道 但因为我地放左阵先食 所以开始出水 应该系因为喺雪柜攞出嚟 又再比我地摊左阵所以咁
◽Carrot Cake
◾Cheese Cake