2016-10-04
上次尖沙咀店食怪兽爆谷雪糕时send左相俾朋友分享,佢就嚷住要我带佢去食。晏昼佢带我去食台湾面,夜晚就带佢黎食返呢个甜品。哗,原来星期一至五买一送一,咁咪抵好多? 不过一场黎到,照食可也~门口冻柜啲甜品好吸引:但系我最想试呢个,可惜每日限量发售,卖晒了枱角写住有最低消费:最后我地拣左一个咸食一个甜食share。黑松露薯条$38,个薯条炸得好松脆,系即炸的,够晒热辣辣。朋友钟意个kimchi酱,佢爱韩风。我就钟意个蛋黄酱加黑松露,两个味异常夹,真系好正㖞!! 可惜个酱太细碟,俾我一阵就食晒了怪兽爆谷雪糕(细) $45,上次叫左个大,食唔晒,今次要个细既够了,每粒爆谷都沾上焦糖,好脆口好好食。爆谷系我首选既雪糕toppings,有爆谷拣其他可以不用考虑。最值得赞既系,免费提供冰冻既麦茶。可以清新口腔,亦都好好饮!! 见店员密密refill,大赞
哗,原来星期一至五买一送一,咁咪抵好多? 不过一场黎到,照食可也~ 门口冻柜啲 甜品好吸引: 但系我最想试呢个,可惜每日限量发售,卖晒了 枱角写住有最低消费: 最后我地拣左一个咸食一个甜食share。
黑松露薯条$38,个薯条炸得好松脆,系即炸的,够晒热辣辣。朋友钟意个kimchi酱,佢爱韩风。我就钟意个蛋黄酱加黑松露,两个味异常夹,真系好正㖞!! 可惜个酱太细碟,俾我一阵就食晒了 怪兽爆谷雪糕(细) $45,上次叫左个大,食唔晒,今次要个细既够了,每粒爆谷都沾上焦糖,好脆口好好食。爆谷系我首选既雪糕toppings,有爆谷拣其他可以不用考虑。 最值得赞既系,免费提供冰冻既麦茶。可以清新口腔,亦都好好饮!! 见店员密密refill,大赞