2022-11-30 782 浏览
见咁多好评,又报纸报埋,都抱住试服心态去试!个晚去到,坐无虚席,仲见到无订位真系无得坐。厉害!铺头细的又真嘅。。我地三个大男人。。安排坐后面一张大台隔离,确实位置有的逼,而且洗碗姐姐不停出翻的碗盘,都要轻轻让一让佢。不过小事,食物先最紧要!必叫1️⃣羊腩煲见群组咁正,我无咩劲嘅评语,只能够讲到肉好好好食,汁好好好食,真系好味,三个男人叫煲大嘅,物有所值!嗱!我无话平!系值,绝对值!必叫2️⃣麻香爽鱼皮好爽,我个人就钟意唔“掂”豉油,净系加葱食,好食!必叫3️⃣七味炸豆腐炸得好靓,外面好脆,入口热辣辣,咬落去滑啫啫题外话,我个朋友好钟意佢垫底个的炸脆米,加炸蒜🤣黄金粟米,我个人就麻麻地,女人应该啱的。。食得好满足,饮下酒,嘈喧巴闭又一晚,最紧要好耐无一间食得,又有地道感觉嘅小厨?排档?点都好啦!几个男人就真系啱晒,或者成班女人嘈下都啱嘅,个晚都有一台全女人😊🥰最后,价钱都合理嘅,饮饱食醉,人头三百松的🍺🍺👍
见咁多好评,又报纸报埋,都抱住试服心态去试!
个晚去到,坐无虚席,仲见到无订位真系无得坐。厉害!
必叫1️⃣羊腩煲
必叫2️⃣麻香爽鱼皮
好爽,我个人就钟意唔“掂”豉油,净系加葱食,好食!
必叫3️⃣七味炸豆腐
炸得好靓,外面好脆,入口热辣辣,咬落去滑啫啫
题外话,我个朋友好钟意佢垫底个的炸脆米,加炸蒜🤣
黄金粟米,我个人就麻麻地,女人应该啱的。。
最后,价钱都合理嘅,饮饱食醉,人头三百松的🍺🍺👍
羊腩煲
麻香爽鱼皮