2020-06-26
由于本身想食𠮶间餐厅执咗笠 唯有食佢隔离呢间餐厅啦 喺门口见到午餐都有自己想食嘅野 就入咗去食啦😺入门口之前 店员已经提醒我地要小心地滑 一踩入去 哗 滑到可以溜冰呀 真系有啲担心衞生同安全🤧 因为系食lunch嘅黄金时间 餐厅都坐满人 咁我同友人就快快手叫咗两个餐 而上菜速度都算几快🤭墨西哥烩牛脷饭 望落就唔见好多牛脷 比较多配菜 不过𢳂到底就发现牛脷同配菜一样咁多 牛脷就切得比较细旧 但食落都几易咬 唔会太韧 个汁就甜甜地 配落个牛脷度都可以接受嘅 个人觉得如果切块 唔系切粒会吸引好多😮鲜茄焗猪扒饭 差不多每间餐厅有呢个饭都会叫嚟试吓 个炒底啲确做得唔错 可惜番茄汁冇乜味 猪扒又冇咩特别 整体就不过不失啦😬其实食物质素都okay嘅 不过应该唔会再特登行过嚟食喇 因为地理位置真系有啲远😂