2019-12-05 167 浏览
之前听朋友介绍过石门有间抵食亲子餐厅,适逢仔仔K1面试完满结束,决定要一家人去庆祝一下💕餐厅就喺石门站出面既京瑞广场二期地下,好易揾!门口有位哥哥好热情招呼我地入去~自动门后系一条斜路,bb车/轮椅都好方便,贴心👍🏻整间餐厅环境光猛阔落,感觉舒服😊入到去姐姐已经为我地准备紧bb櫈,同埋一张可以填色既kids menu,仔仔已经急不及待要玩,爸妈就可以慢慢拣野食🥰招牌蚝汤:超重蚝味!配埋脆卜卜嘅蒜蓉包,一流😋德国肠拼盘配酸椰菜:脆皮既肠系仔至爱,就俾佢食啲啦,不过份量对2大1小嚟讲有啲多😂龙虾汁海鲜意大利饭:饭粒吸满浓浓龙虾汁,配上青口、带子、爽口既虾、鱿鱼圈,一食停唔到儿童餐B:炸鱼、薯条、牛油粟米、芝麻沙律、橙汁,用一架好靓嘅车仔载住晒啲食物~仔一见到就好开心咁话「跑车呀!」😂😂食完仲有得扭蛋添架!饮品:菠萝有机亚奇籽绿茶,微酸而带甜,清新醒胃下次要试埋蚝先得!

招牌蚝汤:超重蚝味!配埋脆卜卜嘅蒜蓉包,一流😋
饮品:菠萝有机亚奇籽绿茶,微酸而带甜,清新醒胃
下次要试埋蚝先得!
蚝汤
德国肠配酸椰菜