2023-12-14
讲起艺人陈豪,大家都一定会谂到咖啡☕️仲系讲究❣️有质素❣️要慢慢去品味既咖啡🤗咖啡师冲泡既位置系开放式,可以睇埋专业既冲泡过程🤩店内以灰色 • 白色为主色🤍座位有唔同既风格高枱/高櫈 • 𝐒𝐨𝐟𝐚🛋️整体感觉几舒适😌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪Italian Tiramisu Latte ($68/Iced 16oz) 钟意食甜品🍰又钟意饮咖啡☕️既朋友仔一定唔可以错过😳(𝐀 𝐓𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐟 𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝐚 𝐂𝐮𝐩)咖啡师叫我可先试左表面𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮层🤎𝐌𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐩𝐨𝐧𝐞好𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲,连埋底下既咖啡一齐饮好顺滑😚另有热饮🔥版本可拣。不过我就比较建议拣冻饮🥤渐层咁靓 .▪Pour Over ($72/Hot 12oz) 店员会问你想要𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🌰定𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲🍊口味然后先俾铁罐仔咖啡粉你嗅下岩唔岩心水👃🏻唔系只得𝟐种咁简单/表面,系有成盘(𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲 • 𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲各有几款👍🏻)最后我拣左带有少少酒香🥃中烘既𝐒𝐚𝐥𝐬𝐚🤎𝐁𝐥𝐞𝐧𝐝 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐞 : 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 • 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚 • 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐦𝐛𝐢𝐚𝐓𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠
仲系讲究❣️有质素❣️要慢慢去品味既咖啡🤗
咖啡师冲泡既位置系开放式,可以睇埋专业既冲泡过程🤩
整体感觉几舒适😌
咖啡师叫我可先试左表面𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮层🤎
另有热饮🔥版本可拣。
不过我就比较建议拣冻饮🥤渐层咁靓
▪Pour Over ($72/Hot 12oz)
店员会问你想要𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🌰定𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲🍊口味
然后先俾铁罐仔咖啡粉你嗅下岩唔岩心水👃🏻
最后我拣左带有少少酒香🥃中烘既𝐒𝐚𝐥𝐬𝐚🤎
𝐓𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐨𝐭𝐞 : 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 • 𝐖𝐢𝐧𝐞𝐫𝐲 • 𝐋𝐚𝐲𝐞𝐫𝐞𝐝 • 𝐑𝐢𝐜𝐡 𝐁𝐨𝐝𝐲
▪American cheese cake ($58)
以𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞为主材料🧀食落芝士超浓郁,口感滑滑,蛋糕体带少少湿润😋
🔺店内有手冲咖啡工具 • 咖啡豆…零售商品🛒