2023-08-22
温泉蛋辣肉肠薯丝 $88肥妹仔未试过,今次第一次食!薯条切都非常之幼,然后拎去炸。食落去超香脆!入边仲有好多西班牙传统嘅辣肉肠,再加埋一只流心嘅温泉蛋,真系食到高潮。西班牙蛋饼 $88唔止得蛋,仲有煎到好趣嘅薯仔片同埋辣肉肠,我觉得西班牙菜嘅蛋料理好出色,食落去好香蛋味。香炸蟹肉丸 $58虽然系细细粒,但系每一粒全部都系蟹肉,食落口入边蟹肉嘅鲜味系涌出来,超级好食。西班牙海鲜饭 $328我系呆咗,上枱系份量超大碟,而且配料系超级丰富!有青口,原条鱿鱼,虾,带子,处理得好出色。带子系外表煎到微脆,入边仲系好似刺身嘅感觉。虾肉极级爽口弹牙,青口就好香。鱿鱼食落去好嫩滑。海鲜饭食落去好creamy,因为佢捞左类似蛋黄酱,食落去仲有微微嘅蕃茄味。西班牙柠檬啤酒饮落去惊清爽,一啲都唔似饮啤酒,一嚟到一定要。
西班牙蛋饼 $88
香炸蟹肉丸 $58
西班牙海鲜饭 $328
西班牙柠檬啤酒
饮落去惊清爽,一啲都唔似饮啤酒,一嚟到一定要。