2023-05-20
今次黎到土瓜湾既forkers 地点铺面因为唔系系正大街,但都唔难揾既!一入去店员好亲切咁留意到你book位人数就叫到你留既名,好值得加分!一坐低,都比少少时间我地整顿好饮啖水,就有职员埋黎介绍menu佢地主要系做set dinner 5 courses /7 courses,分别地$498同$598分别系多左个牛肉tartar同海鲜今日既海鲜系煎带子,但因为我地之前留左蟹饼,佢地都能够灵活地调节到岀街食set 就预左贵既,而且佢有dry age rib eyes 又有威灵顿牛食,呢d功夫系值得既成餐屋企人最满意系1.虾汤佢地平时好少饮龙虾汤,似落好香浓,但唔会觉得腻2. 头盘既ham超香油脂,唔腻,会想散买番去party时食3. 黑毛猪油脂好香,而我店员厨师细心,因为家人有左bb佢地另外再煮熟 少少分碟比佢4. 普通USA PRIME5. Dry age rib eyes呢到厨房系有heart而且有实力,全部用作品说话!!6. 蟹饼睇相就知落足本今次屋企人生日,开多枝红枝贺一贺佢两老都表示好满意!不过要食就快,七月佢地转区啦!用作品食品说话既餐厅唔多,所以一定要推!最后埋单5人,49
地点铺面因为唔系系正大街,但都唔难揾既!
佢地主要系做set dinner
分别系多左个牛肉tartar同海鲜
成餐屋企人最满意系
1.虾汤
佢地平时好少饮龙虾汤,似落好香浓,但唔会觉得腻
2. 头盘既ham
超香油脂,唔腻,会想散买番去party时食
3. 黑毛猪
4. 普通USA PRIME
5. Dry age rib eyes
呢到厨房系有heart而且有实力,全部用作品说话!!
6. 蟹饼
睇相就知落足本
今次屋企人生日,开多枝红枝贺一贺佢
两老都表示好满意!
最后埋单5人,49xx
食咁多野,又开埋酒,一次半次,ok la