去开湾仔,想食意粉,见openrice几多好评,点知一试中伏:冷气坏左一部,门又开到好大,好热装修环境ok面包: 唔新鲜,翻叮牛油: 完全无味,唔只系因为无盐,连牛油味都无橄榄油+醋: 正常,但块包难食点咩都无用Cesar Salad: 人生食过最难食既Cesar Salad(无夸张) 菜唔脆,研究左一阵究竟系咪罗马西生菜; dressing 劲少,无味,而且好油; 烟三文鱼普通,无味; 芝士都系无味; 面包糠淋晒,唔新鲜+潮左白酒煮青口: 正常,唔难食带子虾天使面: 汁ok, 几浓; 面太淋,唔够弹牙; 虾同带子又细又难食,臭加硬,应该雪左好耐同埋系cheap野烤羊扒: 表面㶶左d, 而且偏熟 (我叫medium rare) , 块扒亦无咩羊味; 汁好难食,同羊扒唔衬; 配菜及薯蓉oklime soda: 正常,但唔够涷物非所值,希望大家唔好跟我中伏。

冷气坏左一部,门又开到好大,好热
装修环境ok

面包: 唔新鲜,翻叮
牛油: 完全无味,唔只系因为无盐,连牛油味都无
橄榄油+醋: 正常,但块包难食点咩都无用

白酒煮青口: 正常,唔难食

lime soda: 正常,但唔够涷

物非所值,希望大家唔好跟我中伏。
2014-05-17