2012-05-26 22 浏览
兩個人百無了賴在 CWB 行街,見到塊薯餅物件原來係炸豬扒,覺得餓了又有選擇困難症加上好熱,是但呢一間啦。上到去有二枱客,被安排坐廂坐,So Good 不過會郁嘅,入到嚟發覺有其他嘢食,我地叫了一個芝士包包 Set同一個串燒盛合,個定食加 $10有杯無酒精飲品,女友選了巨峰乳酸梳打,我就叫了杯啤酒,因為好熱好快叫第二杯。個餐椰菜絲好爽口,加埋柚子沙律油好好味,另外叫了二只燒原隻帶子,上枱時都幾香,不過好似係是日推介,唔係成日有得食,再加客汁燒雞肶肉同特上牛舌,埋單時送上牛奶布甸都幾好味。坐廂座都幾有私人空間,送咗張 $50 現金劵,招呼都 O.K.,臨走見倒有侍應攞住一只大豬手,好似幾ok.下次再黎試下,反正有Coupon~xd。
選擇困難症加上好熱,是但呢一間啦。
下次再黎試下,反正有Coupon~xd。
2012-05-15