2024-07-21
呢间位于牛头角嘅burger舖头,逢lunchtime都劲多人🙌🏻,而家仲有得食期间限定芫荽鱼堡。舖头仲要外卖自取七折!舖头有好多自家酱汁,有辣辣白酱、黑松露、芫荽白酱等等8款👅。除咗食burger,梗系要嗌埋小食,试吓啲酱。.🌱芫荽鱼柳汉堡($98/套餐)套餐包埋薯条、汽水。芫荽份量超爆多!每啖都系满满嘅芫荽味,而且仲要系新鲜芫荽,味道零舍浓郁。配埋浓郁嘅沙律酱,同埋脆口嘅鱼柳好夹。.🐔炸鸡蒜香野菌芝士汉堡($68)用咗炸蒜粒,真系超香口!炸鸡嘅肉质够厚又软嫩。外层炸皮好香,配埋野菌同埋芝士,食到满满嘅浓郁味道。.🔥香烧肠粒($38)好香口!而且湿润度啱啱好,配埋酱汁最夹。.🧀碌碌芝士($48)超邪恶嘅极长拉丝芝士!记得要趁热食,里面满满嘅芝士又香又超有弹性,可以疯狂拉丝。.🫧荔枝爆爆($22)可以自己将梳打水倒落去荔枝糖浆同埋爆爆珠,起泡梳打嘅感觉好夹burger。.🫐蓝莓爆爆($22)蓝莓嘅果香同埋甜香,配埋梳打水嘅清爽,同埋爆爆珠嘅口感好正。
🌱芫荽鱼柳汉堡($98/套餐)
🐔炸鸡蒜香野菌芝士汉堡($68)
🔥香烧肠粒($38)
好香口!而且湿润度啱啱好,配埋酱汁最夹。
🧀碌碌芝士($48)
🫧荔枝爆爆($22)
🫐蓝莓爆爆($22)