2019-03-20
今日中午十二点前已经泥到,成间餐厅任影,好靓呀仲有更多环境相,我会上载埋俾你地睇睇。我地叫左两个3道菜既午餐(左上角个格仔入面)。面包好脆,牛油特别香牛肉波波似肉酱意粉既感觉,外层炸得脆,炸粉唔厚,入面有薯蓉同芝士,有好轻微既辣沙律好清新,酸酸地几开胃,少有地系冇草青味既。芝士有阵羊骚味,唔错。留意返,扁豆份量有碗半甘多,两个人食先食得晒。鸭胸带点腥味,解冻唔够,中间太生,真系麻麻地。鲈鱼有少少overcooked,可以再嫩多少少,皮都可以再煎脆少少。个汁几creamy都几好俾3秒你估下桃附近果几粒系乜1!2!3!答案系橄榄油!哈哈 其实个雪糕几特别,清清地,有阵柠味个puff好脆,绿色果d粉就食唔出系乜,你泥试试吧面包布甸好够热焦糖芝麻片几甜几特别,系菠萝旁边系青柠味啫喱,几得意如果你钟意我今次既分享,请你马上立即宜家就俾个♥️同关注我😬按我个头像然后按「关注」🙇🏻♀️
我地叫左两个3道菜既午餐(左上角个格仔入面)。
面包好脆,牛油特别香
鸭胸带点腥味,解冻唔够,中间太生,真系麻麻地。
俾3秒你估下桃附近果几粒系乜
1!