2012-03-26 49 浏览
今日约左个客o系油麻地见,于是openrice一下有无D cafe可以倾到野,见到呢度都有唔少好评,所以拣左佢一入到黎发觉都几昏暗,好似唔系咁岩我要show D文件俾个客㖞,原来佢仲有个阁楼,阁楼都几光猛,都OK坐低大家都先叫野食佢有3个menu牌,红色系有汤+主菜+饮品,黄色系主菜+饮品(汤另加钱),绿色系drink list我叫左个三文鱼沙律,个客叫左个鸡丝意粉咁我就有个汤ge,个白汤真系麻麻地,无乜特别,不过个主菜就都几好,有D三文鱼都唔错,同埋个沙律有面包槺,好大份,好食又够饱!至于个客个意粉睇落普通啦,不过佢话都好食ge,但系份量唔系好够不过我比正评ge原因系佢杯饮品好出色!我叫左ge系热朱古力咖啡,呢个朱古力咖啡朱古力味唔会太抢太甜,而咖啡味亦都好浓得黎唔会苦,真系岩岩好!两个人夹埋一百蚊都唔驶,呢个环境同食物黎讲算系物有所值!不过唯一要弹系某D侍应服务唔系咁好,态度有待改善!

我叫左个三文鱼沙律,个客叫左个鸡丝意粉

两个人夹埋一百蚊都唔驶,呢个环境同食物黎讲算系物有所值!

不过唯一要弹系某D侍应服务唔系咁好,态度有待改善!