2023-07-19 2014 浏览
今日系学校既毕业典礼,完左之后约左几个家长一齐食饭大人每位最低消费$120,7岁以下只需要收$98清洁费,用餐当日小童清洁费仲有买一送一添烟肉意大利粉配带子 - 闻落好香烟肉味,食落唔会太重口味,带子几弹牙蔬菜高汤鸡肉烩饭 - 比小朋友食既儿童餐,佢地都好钟意,我试左一啖,个饭有好强既草青味,应该系d瓜菜😂我就麻麻地,小朋友钟意就好,拣左配三文鱼,煎得好香口,小朋友都食晒安格斯肉眼牛扒配烧肉汁 - 叫左7成熟,黎到岩岩好,份量算大,食落有肉汁,唔会好韧,配菜有小量蔬菜同薯角,薯角炸得脆,加分!蕃茄干肉丸车厘茄意大利粉 - 意粉酸酸地好开胃,好岩比小朋友食,肉丸调味适中,食落唔会淋啤啤日本黑豚猪架配烧菠萝 - 豚肉架够大份,烧得好香,烧菠萝酸酸甜甜,好特别既配搭,但又几好,食完咁多肉可以消滞青苹果凤梨沙冰、水蜜桃荔枝沙冰两杯都好饮,唔会过甜
今日系学校既毕业典礼,完左之后约左几个家长一齐食饭

青苹果凤梨沙冰、水蜜桃荔枝沙冰
两杯都好饮,唔会过甜
2023-07-19