2022-12-29 104 浏览
果日去食咗太间亲民价西餐,点评一下烧纽西兰草饲羊扒羊扒其实系由三份羊架组成,份量骤眼睇都几多,即使将羊膏切走、肉嘅portion 都有返咁上下~ 外皮烧烤得几香脆。我原本㨂左黑椒汁想平衡骚味、但原来都无咩骚味。 配薯菜食好似无配白饭🍚 咁好味。始终浓味嘅肉配白饭好味啲。不过,另一个set 我叫咗白饭~ 所以都无问题。烤大虎虾纽西兰牛柳 一次过可以食到虎虾和牛柳的配搭,算系几抵。牛柳因为烧完会干少少,配甜甜酸酸的红酒烧汁都几好。柚子蜜 & 柠蜜饮品都几算几surprising, 虽然唔大杯,但柠蜜🍋🍯 比想像中好饮,可以自己倒蜜糖,感觉蜜糖嘅quality 有返感上下(心理作用)😂罗宋汤 & 忌廉汤配有一细块蒜蓉包,点汤都几好食。
果日去食咗太间亲民价西餐,点评一下

烧纽西兰草饲羊扒

烤大虎虾纽西兰牛柳

柚子蜜 & 柠蜜

罗宋汤 & 忌廉汤
配有一细块蒜蓉包,点汤都几好食。
2022-12-27
  • 烧纽西兰草饲羊扒