2017-10-06 350 浏览
开左好耐一直都无试,因为见到出面条人龙即刻打退堂鼓😂,但朋友突然话想食,又加上要等佢收工,所以⋯嗯~ 等左约20mins左右吧,终于到我啦,可惜既系朋友仲未到⋯你知啦,有D食店要人齐先比入架麻,等到位都无用。点知哩间又比我入去㖞~ 无无聊聊,唯有独自睇住个Menu先。EE...第一个感觉系:都几多Choice ~ 唔似得某Pizza店,黎黎去去得几味,重点系,你望下个价钱,坚亲民价。朋友终于到左啦,say hi 之后就同佢讲— order 唔该。周打海鲜汤-味道调教得是可以的,同埋材料都好足,入面有细细粒:火腿、鱿鱼须、蛤肉等⋯⋯同时有汤又点少得蒜蓉包😏热辣辣永远系最好味的,用外脆内软来形容就最合适不过了,仲有系最喜欢💕它浓浓的蒜蓉味,放下落汤又另一种口应,真系食极都唔厌。Pizza-水牛芝士:平时「队」完旧pizza就已经开始食唔到好多,所以我系钟意食薄批,因为可以食多D唔同野,至于哩个水牛芝士,老实说芝士味不太重,但是够轻身,食完好似无食过🤣香脆三文鱼块-望落去都已经感受到脆皮~因为佢系热左既三文鱼,所以一早预左无生既鲜味,但都算系有另一番风味。哩排生的三文鱼好似话有事,所以都系将

香脆三文鱼块-望落去都已经感受到脆皮~因为佢系热左既三文鱼,所以一早预左无生既鲜味,但都算系有另一番风味。哩排生的三文鱼好似话有事,所以都系将就下啦⋯ 其实除了无鲜味外,都不太差的,反而无左腥味。