2021-05-03 45 浏览
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽至尊汉堡$95和牛汉堡$82跟餐配蕃薯条同汽水$33🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽✔️几钟意呢间Burgerman装修,红白做主色,美式味重,醒目几型格,坐位以悠闲bar 枱椅为主,墙身排满店铺signature burger 海报做装饰,简单但带出店铺特点✔️ 至尊汉堡好!丰!盛!数过有10层,包括芝士×2、两层汉堡扒×2、仲有烟肉、煎蛋、炒洋葱丝、蘑菇丝、烘焗过嘅汉堡包底同汉堡包面。一咬落去啖啖肉juicy多汁,食肉兽一定钟意。不过女士个口比较细,食呢个最好分开几层几层咁食😂😂如果唔系就会好似我咁,一路食一路跌晒出嚟🙈✔ 相反,和牛汉堡呢个size 就比较轻盈,女士食就啱啱好。餐牌话块汉堡扒用咗草饲牛肉制作,我自己入口时就觉得比至尊汉堡里面块汉堡扒肉味会浓郁啲,质感软嫩啲。✔ 跟餐配咗蕃薯条同汽水,蕃薯条即叫即炸架,入口比薯条会多一种天然甜香☺️而份量其实都几多,食完个汉堡再食佢,真系有机会食唔晒架🙈 汽水方面系原味可乐,如果有coke plus 拣我一定超开心🙈🙈

🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
至尊汉堡$95