2023-09-05 509 浏览
📝套餐 (120分钟火锅放题) ($278/人) 💡头盘小食🍽️头盘小食有盐酥鸡、麻辣牛肚、无骨凤爪、青瓜条; 小食份量一d都唔细, 而且凤爪酸酸地好开胃!!! 💡主菜🥘主菜包括酸菜鱼、重庆鸡煲、干锅海鲜杂锅; 今次就拣咗酸菜鱼~酸菜鱼份量超多, 两个人绝对食唔得晒, 鱼片超滑, 加上配菜有爽脆既莲藕片同莴笋片, 食落一D都唔寡! 辣道方面我哋拣咗小辣, 辣度适中, 而且有花椒既麻辣停留系咀唇边, 好麻~☺️ 💡汤底花胶美人锅🫕入面有好多大块既花胶 / 枸杞子/ 红枣, 超级补身 , 而且汤底清清地, 更加可以品尝到火锅料既真实味道呢😋 💡肉类🥩🥓肉类较为出色既有美国安格斯牛板翼、牛小排、伊利比亚黑毛猪; 牛板翼较厚身, 口感满足; 黑毛猪肉味香浓而且肉质嫩滑, 超正!!! 💡海鲜🦪🦐海鲜有韩国生蚝、脆鲩鱼片/腩、海虾、沙白蚬; 海鲜全部都好饱满同新鲜, 值得一赞既系沙白蚬, 完全无沙而且味道极度鲜甜!!! 💕即使有丰富既头盘同主菜, 但系火锅汤/料一d都唔马虎, 全部都好新鲜, 加上仲有好多手工制既饺子同饮品亦都唔错, 钟意打边炉既朋友一定要试呀🤗📝呢间打边炉一直都好full booki
📝套餐 (120分钟火锅放题) ($278/人)

💡头盘小食🍽️

💡主菜🥘

💡汤底
花胶美人锅🫕

💡肉类🥩🥓

💡海鲜🦪🦐

📝呢间打边炉一直都好full booking, 但因为walk-in关系, 我地5点半入座, 要7点前还座, 只可以享受到90分钟😂